Tuesday, August 4, 2015

Syawal keenam 2015

Salam readers...

Syawal keenam dah tak beraya sangat dah...
Malam tu Kekna nak kena fly balik KL.
Uwaaaaaa... taknak balik T___T

Memandangkan tak beraya sangat dah, Kekna bawak anak-anak sedara pergi makan Sushi King kat PB Mall kat tengah-tengah bandar K.Terengganu tu.
PB Mall ni takde ape-ape sangat lagi.
Tak banyak lagi kedai yang bukak.

Anak-anak sedara semua excited nak makan kat Sushi King.
Diorang semua tak pernah masuk SK ni sebab mak ayah masing-masing tak suka makan sushi.
Kekna saje je gamble bawak diorang makan kat sini.
Kalau diorang takleh masuk dengan sushi, pasni dah takyah bawak lagi dah.



Antara makanan yang kitorang order.
Tak campur yang kitorang amik dari sushi belt lagi.




Surprisingly, anak-anak sedara semua suka makan kat SK ni.
Ok, next time bolehlah angah bawak makan kat SK lagi ye...

Tu je kisah raya keenam.
Dah makan, balik rumah, rehat....
Malam, Kekna dah bertolak balik ke KL...
Sobsss...sobsss...

No comments: