Monday, September 28, 2015

Hi readers...

Salam readers...

Okay, now Kekna sedang menaip while mata Kekna ni kuyu-kuyu, layu-layu di tasik madu sebab menahan ngantuk.
Kekna penat, letih, lemau, mengantuk, lapar, takde mood, eh semuanya lah!

Dah 2 hari Kekna tak tido lena.
Rindukan seseorang kah? Ohhh, tidak!
Kekna banyak program uolsss...
Kaki ni dah rasa macam nak tercabut pon ada.
Setiap hari ade je program.
Malam ni pun Kekna ada program.
Tetibe je ada yang ajak keluar. Tapi tak fikir lagi nak pergi ke mana.
Sejak-sejak single mingle ni, terus iolssss jadi busy bee... Hewhew...

Btw, Kekna akan update pasal percutian Kekna dan kengkawan di Pulau Perhentian dalam masa terdekat.
Tak sabar nak share cerita percutian tu dengan korang.
Percutian yang sangat-sangat-sangat-sangat best sampai tahap kaki Kekna boleh terseliuh. Huhu.. T___T

Bercuti dengan kengkawan yang sekepala memang sangat best kan.
3 hari 2 malam macam tak cukup pulak.
Ade je aktiviti kitorang.
Penat memang penat tapi seronok tu takleh nak diungkap sebab memang best sangat-sangat!
Dapat pulak geng yang suke google macam-macam sebelum pergi.
So, awal-awal dah tahu aktiviti ape yang nak dibuat.

Once gambar semua dah diedit letak watermark semua, barulah Kekna update ye.
Tungguuuu..

Ok la... Dah dekat waktu lunch dah ni.
Kekna nak take a nap kul 1 nanti.
Bagi hilang mengantuk...

Babai...

No comments: