Friday, October 23, 2015

Teaser - Nights of Fright, Festival of fear at Sunway Lagoon

Salam readers...

Inilah aktiviti Kekna semalam...



Kekna pergi dengan diorang ni la...
Dah orang nak belanja, so pergi aje la kan...
Asik tergelak je sebab diorang ni semua lawak-lawak.
Pecah perut masa naik pirates ship.
Nak terkentut la, nak muntah laa... macam-macam.. hahah..

Kekna ada jugak amik gambar dengan Freddie Krueger - A nightmare on Elm Street.
Kekna takleh update lelebih sebab gambar banyak dalam kamera diorang.
Once dah dapat gambar-gambar dari diorang, Kekna update lagi ye.

Entri ni is just a teaser la.
Konon-konon...
Hihihi...

Bubbaii!


No comments: