Monday, December 21, 2015

Kerana saya sayangkan diri saya

Salam readers....

Ape khabar semua?
Rasa macam dah lama bebenor Kekna tak update ape-ape kan?
Abaikan entri luahan perasaan hari Jumaat lepas itu.
Maklumlah sel-sel hormon tengah tak elok.
Benda tak sensitif pun jadi sensitif... hewhew...

Lately Kekna agak busy kat office.
Kerja menimbun-nimbun ni ha.
Orang tu nak ini, orang ni nak itu... Penat!
Kalau nak ikutkan rasa malas, memang selalu laa rasa malas.
Tapi dah namanya kerja, Kekna kenalah hadap jugak.

Sampai rumah je, kekadang Kekna mandi-mandi dan terus tido.
Dah tak ingat apa-apa dah.
Badan dah lemau sangat-sangat dah.

Kadang-kadang balik kerja je terus tersembam atas katil.
Lena terus dibuai mimpi. Gittew kan....
Mandi tak. Cuci muka pun tak.
Make up bertempek kat muka sampai esok pagi.
Pastu mengeluh kenapa muka Kekna ada pigmentation, muka kusam semua...

Dan finally Kekna jumpa 1 produk yang sangat bagus!
Terlajak bagus!!
Memula consume, memang Kekna was-was.
Tapi bila Kekna tengok kulit kawan-kawan lelaki Kekna yang consume produk tu sangat lawaaaa, Kekna try jugak.
Cuba sekotak dulu.
Sehari Kekna amik 3 sachets.
Dalam masa seminggu, Kekna nampak perubahan kulit muka Kekna...


Tadaaaaa....

Lepas seminggu ye...
No edit-edit...
Kekna amik gambar ni dalam bilik Kekna.
Tempat yang sama, lighting yang sama dan posisi yang sama...
Nampak tak beza kat situ?
Sebelum Kekna consume produk tu, kulit Kekna agak kusam dan ada noda hitam kat dagu.
Noda hitam tu sebenarnya bekas jerawat.

Kulit Kekna memang jarang berjerawat.
Tapi kalau dah keluar sekali, susah betul nak surut.
Dan tengok pulak gambar selepas.
Kulit Kekna cerah sikit, rambut Kekna lebih bersinar, bibir Kekna dah tak kering, mata Kekna pun nampak bersinar sikit dan paling Kekna suka jeragat-jeragat kat pipi dan bawah mata Kekna makin berkurangan!!
Wahhhh... Tu baru seminggu.
Belum sebulan, belum setahun... hihi..

Kekna memang jenis sayangkan kulit.
Takut betul kalau sunburn.
Sekarang ni lepas Kekna consume produk terlajak bagus ni, memang Kekna tak takut dah dengan cuaca panas.
Sebab produk ni akan cover seluruh badan Kekna dari UV Rays.

Eh, kite memang kena sayangkan kulit tubuh badan kita tauu...
Jangan main langgar je...
Anugerah ALLAH ni!

Sekarang ni Kekna amik 2 sachets je sehari.
Yela, sekotak ada 30 sachets.
Boleh je kalau nak makan 1 sachet sehari tapi efek dia lambat la sikit.
Sebab tu mula-mula Kekna makan 3 sachets.
Agak-agak dah ok sikit, barulah amik 2 sachets.
Lama-lama nanti Kekna amik 1 sachet je la sehari just to maintain it.



Ni testi orang-orang yang menggunakan produk yang Kekna consume.
Kebanyakkan yang consume this produk adalah orang-orang yang ada masalah jerawat dan jeragat.
Dua-dua orang dari testi ni Kekna kenal ye..
Bukan testi dari orang-orang asing.


Kawan-kawan Kekna semua tahu yang Kekna ni bukannya suka nak consume itu ini sesuka hati.
Tapi Kekna boleh kalah dengan produk ni sebab memang berkesan!
Produk ni bukan saja tertumpu kepada kulit muka je tapi ia meliputi seluruh badan.
Maknanye dari hujung rambut sampai hujung kaki!
Lagipun produk ni halal, tak ada bahan pengawet dan 100% natural. 
Maknanya takde bahan kimia!
Sebab tu la boleh makan banyak-banyak dalam sehari...!

Lepas tu pulak, kat dalam produk ni ada 3 teknologi yang unik.
1. ADS Viqua
2. R.O.C
3. Collactive

Ape itu ADS Viqua?
ADS Viqua ni stand for Advance delivery system.
Ia menyalurkan kandungan polifenol piawai yang 40 kali lebih tinggi kandungan antioksidan daripada jus delima.
Ok, biasanya doktor-doktor menggunakan ADS Viqua ni untuk mengesan sel-sel kanser.
So, produk ni menggunakan teknologi ini untuk mengesan mana-mana sistem kulit yang bermasalah.

R.O.C pulak adalah red orange complex.
Ia menggunakan esktrak oren merah yang terdapat di Pulau Sicily, Italy.

Collactive pula ialah adunan istimewa kolagen marin terhidrolisis dan elastin yang menyamai dengan kulit manusia iaitu 94% collagen dan 6% elastin.
So, produk ini sangat mudah diserap dan bertindak dalam badan.

Sebab itulah kesannya boleh dilihat dalam jangkamasa yang singkat....

Kekna takkan consume sesuatu produk yang tatau datang dari mana, diperbuat daripada apa dan dari pengeluar yang bukan pakar dalam bidang-bidang macam ni...
Berlambak kat pasaran di luar sana dengan produk-produk macam ni.
Tapi Kekna memang takut nak amik.
Kita ni pantang dengar produk murah sikit dan testi guna camera 360, terus tertipu.
Terus menggelupur nak beli tanpa fikir ianya boleh membahayakan tubuh badan kita.

Ok, sesape yang tahu dengan lebih lanjut tentang produk yang Kekna consume ni, korang boleh view video dalam FB Kekna.
Ada 2 video yang Kekna rakamkan berkenaan dengan produk di atas.
Atau korang boleh call, mesej (whatsapp/sms) Kekna di 019-3007304.

At the same time, Kekna ada jugak buat facial untuk kawan-kawan.
Tak banyak pun Kekna charge.
RM40 je...
Semua Kekna sediakan. Korang just bawak diri dan duit RM40 je...


Ini adalah customer pertama Kekna...
Katanya dia tak pernah facial sepanjang hidup dia...


Ini adalah gambar sebelum (kiri) dan selepas (kanan).

Perubahan ketara yang Kekna boleh nampak ialah dagu berubah bentuk (sebab Kekna guna machine special), hidung mancung sikit (guna machine juga), parut di pipi kiri dah tak jelas sangat dan garisan eye bag juga tak jelas kelihatan...
Sebenarnya ada 1 lagi perubahan, laughing line kanan dia dah tak jelas...

Alhamdulillah customer ni sangat berpuas hati.


Ini adalah peralatan-peralatan dan produk yang Kekna gunakan...


Lelaki ni pun sama...
Dia tak pernah buat facial selama ni.
Malu-malu sangat... Memang dia dapat rasa perubahan wajah dia selepas facial...


Lepas facial, sempat amik gambar dengan model SK Low.
Hensemnye diaaaaa!!
Dia pun ada buat facial hari tu.
Dia lagi berpengalaman laaa dari Kekna.

Kekna memang sayangkan diri Kekna.
Sebab itulah Kekna buat semua ni.
Kekna nk sihat... Kekna pun nak cantik jugak at the same time.

Sekarang ni Kekna consume jugak 1 minuman untuk kurus.
So far 2 minggu consume, Kekna dah turun 4kg.
Berat Kekna actually 74.6kg.
Semalam Kekna timbang berat badan Kekna dah turun jadi 70.4kg.
So, Kekna tengah tengok kalau Kekna maintain minum dan berat Kekna turun selama sebulan ni, barulah Kekna akan reveal about the product.

Orang kata, kalau nak jual sesuatu produk, kite yang kena cuba dulu sama ada produk tu berkesan ke tak.
Kalau tak berkesan, kita janganlah jual.
Kalau jual jugak, tak berkat namanya tu.
Kalau berkesan, kita tolong orang lain juga sebenarnya...
Orang nak kurus, then kita jual produk kurus yang sesuai dengan mereka.
Berniaga ni kena jujur...

Okay...
Sekali lagi kalau ada yang nak tahu tentang produk-produk yang Kekna pakai dan consume ni, bolehlah hubungi Kekna di :-

019-300 7304

Yang betul-betul nak tahu je tau.
Kalau sekadar nak berkenalan gatal-gatal tu, toksah gatal tangan nak call-call Kekna.

No comments: