Tuesday, December 1, 2015

Lunch di Food Court Mid Valley

Salam readers...

Dalam banyak-banyak part, part tajuk tu la yang paling susah sekali nak reka.
Kekna selalu clueless kalau time buat tajuk.
Ya ALLAH haiii... awat susah bebenor neh? -__-"

Minggu lepas Kekna ada keluar dengan kawan Kekna, Mimy.
Saja la ajak dia kuar lunch kat Mid Valley.
Dia pulak teringin nak makan kat foodcourt Mid Valley yang sebelah Daiso tu.
Kekna ok je makan kat situ sebab dah banyak kali datang dengan Ekin dan Farid.

Dua-dua perut lapar kemain.
Mulalah teringin nak makan itu ini...
Ketamakan sangat nih! Hewhew...

Kekna ni memang gemar sesangat makan spaghetti.
Plus sekarang ni mommy Kekna dah bising-bising berat badan anak dia dah makin naik.
Nak tak nak memang Kekna kena diet.

ZH suruh Kekna try pakai DX dan minum Sensualite tapi itulah...
Kekna nak fokus kat kulit dulu.
Bab body tu Kekna nak control makan je.
Kurangkan kalori dalam makanan. Kononnye la kannn...
Padahal lunch tadi pun dah amik golden chicken olive with rice kat chicken BBQ. hahaha ... :p



Ini pilihan Kekna.
Aglio Olio with salmon steak.
Less calories tapi mengenyangkan!


Mimy Hamid.
Blogger femes ni... :)


Ini pilihan mimy.
Tak ingat dah apa nama menu ni.
Tapi ada spaghetti dan chicken chop.
Mimy cakap sedap.


Pastu Mimy order ni...
Seafood platter...
Besar gabak dia punya portion. Kekna makan sikit je. Mimy yang makan banyak.


Menu untuk dua orang.
Kate nak diet sangat kan...Walhal!
Hahahah...

Balik opis dengan perut memboyot memasing sebab kenyang sangat. 
Hihi..



2 comments:

Mimy Hamid said...

tq nana...heheh sempat lg komen walhal bzz....tq byjk2 nnt leh gi lagi

tiga lalat said...

nyum nyum ., ;p