Tuesday, December 8, 2015

Wedding kakak Farid

Salam readers...

Sabtu baru-baru ini Kekna dan Ekin ke Setapak Jaya, attend majlis perkahwinan kakak Farid.
Kitorang sampai agak lewat; dalam pukul 3 camtu sebab jalan jem ya ampunnnn!
Sana sini jem.
Tak faham dengan KL ni... setiap hari jem.
Kalau weekdays tu faham la jugak.
Ini weekend pun jem jugak? -___-"


Orang sebelah tensi sebab jalan jem sangat.
Yang co-pilot tu pulak tak habis-habis selfie dalam kereta.
Makain tension orang sebelah kite tuuu... mihmihmih...



Farid kata kitorang kena pakai baju biru atau pink.
Nasib baik la Kekna ada baju kaler biru.
Baju raya puasa baru-baru ni.
Pakai aje la mana yang ada kan. Kang rugi pulak kalau tak pakai.
Nak pakai time pergi office kang nampak cam over nau!

Masa kitorang sampai kat rumah Farid, hujan tengah lebat.
Kekna dan ekin tunggu kejap dalam kereta.
Tapi perut tengah lapar, kitorang redah je hujan tu.

Sekejapan je hujan lebat tu.
Mase Kekna sedang makan hujan dah berhenti dah.

Meriah betul wedding kakak Farid ni.
Siap ada orang menyanyi lagi.
Suara sedap-sedap pulak tu.

Kekna tak sempat nak  bergambar dengan pengantin.
Bergambar dengan adik pengantin pun jadi laa...Hihihi...


Haruslah wefie kan! :)


Jauhnye Ekin duduk...


Wefie dengan Ekin pulak... :)


Ni gambar masa majlis akad nikah.
Cantik betul kakak Farid ni.
Sekali pandang macam Mawar Fareeda pun ada.


Ini pelamin pengantin.
Cantik kan.....
Kekna pun berkenan dengan pelamin macam ni.
Moden. Color pun soft je.
Pandai kakak dia pilih design pelamin.

Apepun, Selamat pengantin baru Zulaikha & Syahmie!
Tahniah Farid sebab dapat abang baru... :)

1 comment:

Mimy Hamid said...

ye la kakak dia lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa