Friday, January 1, 2016

Happy New Year

Salam readers...


Selamat tahun baru semua!!

Semoga tahun ini lebih baik dari tahun lepas.

Soal azam, Kekna taknak berazam banyak sangat.
Cukuplah sekadar meng-upgrade kan diri sendiri dari segi penampilan dan kewangan.
Tu je.

In sha ALLAH, Kekna percaya jika ada usaha, pasti akan ada kejayaan...

Dan paling penting, ada 1 quotes yang  :-

"We must find the WHY that will make us cry so we can fly!"

Kekna ada a BIG WHY untuk Kekna mencapai kejayaan.
Alhamdulillah ALLAH swt memudahkan jalan rezeki Kekna.
Syukur banyak-banyak.

Dan seseorang juga pernah berkata kepada Kekna :-

Doa banyak-banyak
Usaha kaw-kaw
Istiqamah dan tawakkal
Duit!!

Ya ALLAH, dia sangat memberikan inspirasi kepada Kekna.
Cara dia, usaha dia...
Ketegasan dia tu kekadang berbaloi untuk Kekna.
Dia tegas sebab nak buat Kekna berjaya macam dia.
Bergurau senda tu bergurau la jugak... Tapi dia memang banyak membantu Kekna.
Terima kasih banyak-banyak...
*U know who you are*

And all my fren, tak kire la sesiapa (avengers, kawan-kawan di kampung, KL, bisnes dan dimana saja), terima kasih tak terhingga sebab sentiasa ada disamping Kekna disaat Kekna susah dan senang.
Kekna doakan semoga kita semua dimurahkan rezeki dan sihat selalu sepanjang tahun.
In sha ALLAH....

--------------------------------------------------------------------

By the way, nak promote sikit...
Promosi bagi produk El Marino Blanc dilanjutkan sehingga Februari 2016.
Ada 4 pakej kesemuanya.

12 kotak El Marino Blanc (percuma 2 kotak el marino blanc)

atau

7 kotak El Marino Blanc (percuma EPA DHA - kapsul yang sesuai untuk nutrisi kesihatan otak & hati setiap peringkat kehidupan... maknanya dari kanak-kanak hingga dewasa boleh makan kapsul ni)

atau

4 kotak El Marino Blanc (percuma sebotol ELG6 - tablet yang sesuai untuk imun kanak-kanak)

atau

1 kotak El Marino Blanc (takde barang free.. hehe)

Sesape yang berminat atau nak dapatkan keterangan lanjut, boleh hubungi Kekna di : 

019-3007304.

xoxo



No comments: