Wednesday, February 10, 2016

Masih bercuti

Salam readers...

Ape kabo orang kampung?
Kekna masih lagi mood bercuti sekarang ni.
Cuti seminggu bersenang-lenang di kampung tanpa memikiorkan masalah kat kolumpo tu.
Isnin depan barulah Kekna start kije balik.

Balik kampung kali ni rasa macam tak puas betul.
Tak puas nak bangun lewat, tak puas nak rehat-rehat kat rumah, tak puas nak masak-masak untuk family...
Sekejapan je rasa bercuti.
Nak cuti seminggu lagi boleh tak? mihmihmih...

Actually Kekna baru perasan yang Kekna dah salah beli tiket.
Suppose plan Kekna balik semula kat KL 13hb ni.
Tapi Kekna TERbeli tiket flight balik 13 March!
Dah kenapa koya sangat nih???
Huhuhu...
Nak tak nak kenalah beli tiket lain.
Burn sesaje je tiket 13 March tu... Sedeyyy!
Terkedu kejap bile Kekna tahu pasal ni.
Patut laaa dari last week Kekna try web check in, tak dapekk.
Memang la tak dapat. Dah date depart tu next month kot!
Ngok ngek betullah... huhu T___T

Alhamdulillah ada tiket balik.
Bersyukur sangat-sangat.
Kekna akan balik Sabtu malam nanti.
Settle masalah.

Oklah, Kekna kena chow dulu.
Anak sedara tengah tunggu Kekna untuk makan malam.
Kekna ingatkan taknak makan tapi kang kesian pulak minah ni tak makan jugak pulak nanti.

Esok-esok kalau Kekna rajin nak ngadap lappy ni, Kekna update lagi eh.
Babai korang!

No comments: