Monday, April 4, 2016

Bersushi Tei bersama geng avengers

Salam readers...

2 hari lepas Kekna ada kuar lunch dengan geng-geng avengers.
Jarang-jarang sangat dah kuar dengan diorang.
Yela Kekna busy. Geng-geng avengers pun busy jugak.
Diorang tu lagi la busy melampau. Siap balik pukul 1-2 pagi lagi.
Kesian wehhh....

Kebetulan hari Rabu diorang free sikit.
Kekna pun free jugak.
Diorang decide untuk lunch kat Sushi Tei, NU Sentral.
Kekna ikutkan aje.

Sampai je depan Sushi Tei, ramai sangat yang beratur.
Tapi kitorang takde la kena tunggu lama sangat pun.
Masing-masing pulak tak rushing sebab bos takde.


Kami berempat.
BFF Kekna ni... :)









Yang ni kitorang guna apps MSQRD. Lawak betul!



Yang ni memang lawak bebenor! Pecah perut Kekna tengok gambar ni.
Bongok la Farid ni buat muka macam tu... Hahaha..


Kasi zoom sikit.... Hahahahhhaha...


2 orang awek cun sibuk nak berwefie.
Uih lengan memasing sado nau.
Suka angkat dumbbell ke hape neh?


Yang ni 3 orang awek cun.
2 orang still available. Yang duk kat tengah tu dah tak available dah.
Jangan cuba-cuba nak ngorat.
Nanti cik abang dia bertukar jadi raksasa gorgon pulak... hihi...


Inilah yang kitorang makan...


Gyuniku roll.
Nampak sedap je kan tapi Kekna tak berani nak makan pun sebab ada mushroom yang banyak.
Kekna tak makan mushroom.
Orang darakk memang cenggini kan... >__<


Wakame sushi.


Kaisenkara ramen, Kekna punya.
Boleh la nak makan.


Yasai tempura.


Yakiniku salad, Leen punya.
Acah-acah diet lettew...


Salmon osentama don, Farid punya.
Dia kata sedap gile.
Ok next time boleh try.


Salmon belly.


Ebi avokado ebiko.



Perut dah kenyang, hati pun senang.
Buat kerja pun dengan perasaan yang tenang. Hihi...
Alhamdulillah...


No comments: