Tuesday, April 26, 2016

Dah ready ke belum ni?

Salam readers...

Kekna adalah tersangat busy lately.
Pertambahan kerja di office, balik ofis buat part time bisnes pulak sambil sambil tolong kawan Kekna jalankan bisnes burger dia.

Sebenarnya sekarang ni Kekna sedang menghitung hari.
Lepas ni Kekna akan mulakan hidup baru, alam baru, suasana baru...
Teruja sebenarnya tapi kekadang ada jugak datang perasaan takut.
Betul ke keputusan yang aku buat nih?
Huhuhu...

Tapi Kekna tahu setiap kejadian pasti ada hikmahnya.
Semoga keputusan Kekna ni betul dan yang terbaik untuk hidup Kekna.
Walaupun Kekna takut dengan keputusan yang dibuat, tapi Kekna mengharapkan yang baik-baik saja.

Adik Kekna, Iwan memang support apa yang Kekna lakukan.
Mungkin ada bahagia yang sedang menanti.
Siapa tahu kan?
ALLAH swt adalah sebaik-baik perancang.

In sha ALLAH.
Doakan kebahagiaan Kekna ye, kawan-kawan... :)

1 comment:

Anonymous said...

Tahniah kek na. Da lama baca blog kek na. Ari ni baru nak komen. Semoga kebahagiaan akan menanti kek na. Amin