Tuesday, May 24, 2016

Ber- Sushi Zanmai bersama-sama geng secretary

Salam readers....

Kekna ada 3 buah group yang biasanya akan ajak keluar lunch.
Satu, of course la group avengers.
Dua, group supergirls.
Tiga, group geng secretary.

Dalam ketiga-tiga group, hanya group supergirls je yang sukakan makanan Melayu dan Western.
Group avengers dan group secretary memang selalu ajak makan sushi sushi sushi...
Dua group ni memang lebih suka makan makanan Jepun dan Korea.

Last week, 13 May 2016, group secretary ajak lunch kat Sushi Zanmai, The Garden.
Sushi lagi.. -____-
Nak pergi ke tak nak... nak pergi ke tak nak?
Tapi memandangkan Kekna ada kerja kat Mid Valley, so Kekna join la geng secretary ni makan sushi jugak.
Sushi pun sushi laaa... yang penting makan. Tak kebulur.
Sushi pun sedap jugak dengan syarat jangan kerap sangat makan...


Ika, Kekna dan Kak Shy.
Ada lagi sorang. Mimy.
Dia duk kat depan. So takleh wefie sekali, Hihii...


Inilah geng-geng suka makan sushi.
Diorang cakap sedap sangat makan kat Sushi Zanmai ni.
Bila makan je, mulut duk cakap "sedapnya... sedapnya..."
Amboiii, over tul diorang ni tau. Hahaha...


Tuan punya belog.
Dalam gambar kemain nampak kecik aje orangnya.
Kalau jumpa depan-depan, masyaALLAH terkezuttt seantero alam.
Hihi...


Ini Kekna punya.
Tak sedap. Diorang pun cakap tak sedap...
Waaaaa.... Kekna salah pilih makanan... huhu


Yang ni Mimy punya.
Sedappppp....


Yang ni pulak Ika punya.


Ini kitorang order ramai-ramai.



Chicken teriyaki ni sedappp...
Korang kena order kalau pergi ke Sushi Zanmai.

Tapi kalau makan makanan Jepun memang cepat kenyang tau walaupun portion nampak kecik.


Time balik kitorang naik grab car.
Dapat pulak kereta Volkswagen Polo.
Nasib baik muat untuk 4 orang. Hihii...

Semalam sekali lagi Kekna makan kat Sushi Zanmai.
Kali ni dengan geng Avengers pulak.
-____-
Nanti Kekna citer kat lain entri ye.






No comments: