Monday, May 9, 2016

Review | Transbella soft launch @ Teh Tarik Place, The Mines

Salam readers...

23 April 2016 lepas, Kekna dijemput untuk menghadiri Transbella Soft Launch bertempat di Teh Tarik Place, The Mines.
Dupdapdupdap je jantung ni nak pergi event kerlasssss macam ni.
Lagi dupdap bila ada Diva AA sebagai hos dan Atita Haris sebagai Transbella Ambassador.



Majlis berlangsung pada jam 2 petang tapi Kekna dan blogger femes Mimy Hamid dah terpacak kat The Mines tu dari pukul 12:30 tengahari lagi.
Bersungguh-sungguh nak pergi ke majlis pelancaran produk terlajak bagus nih.


Kekna pergi saing dengan Mimy Hamid.
Tema majlis tu pulak warna purple.
Gigih Kekna godek-godek laci cari tudung kaler purple tau.
Nasib baik ada. Haruslah ikut tema kan...




Majlis tu dihadiri oleh ramai blogger femes...
1st time jumpa blogger blogger femes ni.
Semuanya baik dan cun-cun.


Tapi yang paling cun haruslah founder product Transbella ni iaitu Kak Anny Ariffin
Kak Suraya Sulatin pun cun jugak.
Tak puas tengok dua orang ni sebab memang cun melecun kulit putih melepak!
Kekna yang berkulit kelam berkarat ni rasa jeles sangat dengan kulit diorang berdua.
Dahlah putih, sekata, takde cela dan jerawat.
Tak perlu pakai camera beauty face atau camera 360 pun sebab memang kulit mereka cantik sangat-sangat. 
Sumpah tak tipu!

Rupa-rupanya rahsia kulit cantik mereka adalah Transbella dan Transgluta!
Apa itu Transbella dan Transgluta?


Transbella

Ia adalah supplement anti-aging yang memberikan 5 kali whitening power booster, meningkatkan tekstur kulit muka supaya menjadi lebih tegang, lembut dan bebas jerawat dan mampu mencerahkan jeragat.
Transbella juga boleh meningkatkan kompleksi kulit dan memberikan kulit muka yang putih dan cantik berseri.

Oooo.. Patutlah kulit Kak Anny dan Kak Su comel loteyy.
Ini rupanya rahsia diorang. Hihi...

Kita sebagai pengguna haruslah prihatin dengan kandungan-kandungan di dalam satu-satu produk.
Transbella mengandungi ekstrak yis, serbuk mutiara, ekstrak sakura, vitamin C dan collagen trepeptide. 
Ia boleh diamalkan oleh wanita yang berumur 16 tahun hingga 60 tahun, wanita mengandung 6-7 bulan dah ke atas dan juga wanita yang breastfeed bayi lebih dari 6 bulan.
Oppsss... bukan tu sahaja.
Transbella bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki pun boleh makan okey!
So, lelaki pun boleh mendapatkan kulit dan cantik cerah berseri....



Transgluta

Transgluta ni pulak adalah produk memutihkan kulit yang menggunakan 100% teknologi Korea yang berbentuk pil.
Kot la sesape yang alah pada kolagen, anda boleh mengamalkan transgluta.
Transgluta mempunyai kandungan glutathione yang tinggi.
Ia akan memberi kesan pemutihan berganda, menghilangkan jerawat, memudarkan jerawat, mengecilkan pori dan melicinkan kulit.
Paling penting, ia bukan saja memutihkan kulit muka tapi kulit satu badan.
Wahhhh, hebat sungguh ni...



Dimaklumkan, jika anda makan supplement lain, toksah risau-risau. 
Anda masih boleh mengambil transgluta ni dengan syarat jarakkan waktu pengambilan selama 3-4 jam.

Kekna pun dah amalkan transbella.
Insha ALLAH Kekna akan tunjuk review nya nanti ye.


Dah macam dayang senandung bergambar dengan puteri kayangan... Huhu...


Kekna ingatkan Kekna dan Mimy yang sampai awal kat The Mines.
Rupa-rupanya Diva AA sampai lagi awal.
Katanya pukul 5 pagi dah terpacak kat The Mines tu. Ko ghase??

Memang Diva AA sangat professional dalam bekerja.
Cara dia mengendalikan majlis pun sangat best!!


Nah, gambar awek-awek cun lagi.
Hoii, tak puas tengok mereka berdua ni...


Kak Suraya Sulatin dipanggil untuk sama-sama mengendalikan majlis itu.


Cik Intan Dayana, pengguna produk Transgluta.
Dia share dengan semua yang hadir tentang pengalaman dia menggunakan produk Transgluta.
Tengoklah kulit Cik Intan ni... Putih melepak kan...
Bukan muka aje yang putih, tangan, kaki dan seluruh badan pun putih!
Memang menakjubkan sungguh...


Ni wajah Cik Intan Dayana sebelum dan selepas mengamalkan Transgluta.
Berbeza kan?

Kekna pun nak putih cantik macam dia jugak! Waaa...

Another testimonial :-


Daripada Kak Suraya Sulatin sendiri.
Ya ALLAH, jauhnya beza dulu dan sekarang...



Putihnya tu macam putih semulajadi.
Bukannya putih macam mayat tuuu..
Memang bagus betul produk ni.


Transbella Ambassador, Atita Haris.
Tengok depan-depan, masya ALLAH cantiknya dia!
Dia pun share experience dia menggunakan produk transbella.


Diva AA memang pandai menggamatkan suasana.
Tak kering gusi kami dibuatnya.


Para pengguna  product transbella dan transgluta (paling kiri dan paling kanan) bergambar bersama-sama dengan founder, blog ambassador, product ambassador dan host majlis.


Kekna pun sempat bergambar dengan host Malaysia yang paling vogue the vass iaitu Diva AA.


Bersama-sama dengan founder product Transbella dan Transgluta, Kak Anny Ariffin.


Juga dengan Atita Haris dan keluarga.




Antara bloggers yang hadir.
Cantik-cantik semuanya ikut warna tema majlis.



Makanan-makanan yang dihidangkan pada hari tersebut pun sedap-sedap.
Paling sedap ialah chicken grill with meatballs and dragonfruit sauce.
Ya ALLAH sedapnya sampai terjuling-juling mata!

Hos best, founder cantik, blog ambassador pun cantik, product ambassador pun lawa, makanan pun sedap-sedap!
Paling penting, produk pun TERBAIK!

Untuk info lanjut, anda boleh layari :-

Hotline : 013- 691 5315 / 019- 317 3715

Opssss sebelum terlupa!
Ni Kekna nak kabo nih...
Ada promosi untuk produk Transgluta dan Transbella ni sempena Hari Ibu!

Beli COMBO (Transgluta & Transbella) hanya dengan RM120 je...!!!
Free postage uollss!!
Eh, eh... bukan free postage je.
Dapat free Zenia Foundation lagi...
Ya ALLAH... Murah terlajak ni!!

ataupun

RM60.00 untuk setiap botol Zenia Collagen, Transgluta dan Transbella.

Harga asal Transgluta RM110.00 (Promo biasa RM69.90)
Harga asal Transbella RM90.00 (Promo biasa RM80.00)
Harga asal Zenia Collagen RM150.00 (Promo biasa RM130.00)

Kalau berminat, whatsapp Kaksu yang vogue the vass tu di 012- 918 4042 untuk order.

PROMO dari 8 May 2016 sampai 13 May 2016 je tau!

Cepat-cepat order kalau nak kulit cantik cerah putih berseri!





No comments: