Monday, June 6, 2016

Alexis, Bangsar Shopping Complex (BSC)

Salam readers...

19 May 2016, sekali lagi Kekna keluar dengan geng avengers.
Tapi kali ni tak cukup korum.
Ekin takleh join sebab dia busy melampau.
Takpe Ekin.... Kitorang faham.

Sebenarnya Leen nak makan makanan Thai.
Farid suggest la untuk kitorang pergi ke Busaba Thai Cuisine, BSC.
Sekali masa kitorang sampai kat Busaba tu, rupa-rupanya dah full house.
Kemain lagi kitorang beriya-iya amik gambar dalam Busaba tu... Hahah..



Memandangkan Busaba tu dah penuh, kitorang pergilah makan kat Alexis.
Alexis ni duk sebelah Busaba tu je.


Farid


Leen


Kekna




Kami


Farid dan mee siam nye...
Dia cakap sedap...


Kekna dah tak tahu nak order ape.
Last last order fish & chips aje laaa...
Sedap jugak.


Leen amik lunch menu 1.
Nasi wangi dengan ikan bakar , sambal udang dan spring rolls.


Kalau pergi Alexis, wajib order Pavlova.
Wajib okeh.
Pavlova dia sedappp sangat-sangat-sangat!


Dah la besauuu.
Boleh makan share ramai-ramai.




Tunggu nak ngapp aje ni...

Puasa puasa ni rasa lapo la plak tengok gambar makanan... Hewhew..

No comments: