Friday, June 3, 2016

Bersushi Zanmai lagi

Salam readers...

Boleh tak Kekna nak jadi duta Sushi Zanmai?
Bulan ni saja, dah berapa kali dah Kekna singgah Sushi Zanmai ni... Hihihi...

23 May 2016 yang lepas, Kekna keluar lunch dengan geng avengers.
Diorang semua sepakat nak makan kat Sushi Zanmai.
So, kitorang pilih untuk makan kat NU Sentral aje.
Dekat sikit dengan ofis.
Plus senang naik LRT je. Takyah dah nak fikir pasal parking ke ape.





Kami.

Kitorang berempat ni selalu happy bila dapat keluar ramai-ramai.
Mau nye tak happy.... Macam-macam gosip mosipp kitorang sembangkan.
Dah la group whatsapp selalu aktif.

Kitorang ni kekadang jenis gurau kasar...
Tapi no hard feeling.
Masing-masing tahu karektor masing-masing.
Gaduh-gaduh manja tu biasa laa... adat berkawan kan.
Tapi idok lerrr berpanjangan.

Kitorang tak hipokrit.
Sebab tu Kekna boleh get long dengan geng avengers ni.

Bila tang makan je, mesti geng-geng suka order berlebihan...
Over sangat tau!
Pastu bila tak habis, mulalah suruh orang tu orang tolong habiskan. Hihi...


See... Makanan untuk 4 orang.
Nampak aje sikit tapi sebenarnya jenuh jugak nak habiskan...


Hoiii, terliur la pulak tengok makanan ni...
Dah la perut tengah lapar ni... huhu


Ni ebi ringgo roll. Farid punya...


Ini ape ntah namanya. Sedap la jugak...
Ada udang kering, fish flakes, mayo, pastu ape ntah lagi...


Ni total makan untuk 4 orang...
Kenyang sangat-sangat....
Alhamdulillah..

No comments: