Thursday, June 2, 2016

Review | Charletta Beauty Fiber Drinks

Salam readers,

Awal bulan May yang lepas, Kekna dapat invitation untuk menghadiri sesi review produk bersama founder dan team Charletta Beauty Fiber Drink.
Korang pernah dengar tak anything pasal Charletta Beauty Fiber Drink ni?
Sebelum Kekna pergi ke sesi review tu, Kekna search la dulu tentang produk ni.

Ok, meh Kekna terangkan serba sedikit ye.



Charletta Beauty Fiber Drinks menggabungkan :-

1.       Ekstrak sakura nano white technology dari Jepun
2.       Sari jus sebenar dari buah lemon lime
3.       Formula Garcinia complex dan White Kidney Bean yang dipatenkan dari US
4.       Mempunyai kolagen, vitamin C dan glutathione

Macam best aje produk ni kan….

Jadi, Kekna bersetuju untuk menghadiri sesi review pada 22 May 2016 yang bertempat di Greenhouse by Muir, Ampang.
Uihhh… tempat kelassss ni.
Mesti produk ni pun ada kelassss jugak kan…

Kekna sampai kat sana 5 minit sebelum event bermula.
Tepati waktu itu memang menjadi kebiasaan dalam hidup Kekna.

First time berjumpa dengan founder dan team Charletta agak membuatkan Kekna kagum.
Bukan saja kagum dengan kecantikan they ollsss.
Tapi melihatkan perut masing-masing flat uolsss!!
Kalau nak compare dengan perut Kekna yang membuncit macam orang pregnant ni, memang macam langit dengan bumi.
Hihi…

Founder dan team Charletta memang ramah dan tak bosan untuk memberi penerangan tentang produk Charletta Beauty Fiber Drinks ni kepada Kekna dan blogger-blogger lain.
Bersembang sambil makan pulak tu.
Of course la jadi makin seronok.





Buffalo wings. Pedas dan sedap!


Yang ni pun sedap.


Yang ni lagii laaa super duper sedap!
Ape nama ntah. Hihii..


Aglio Olio seafood.
Sedap jugak… Habis Kekna makan.
Aglio olio ni ada lobster sebenarnya tapi lobster sampai lambat.


Big Cheese Sandwich.
Kekna suka yang ni… sedap!


Yang ini seafood platter.

Makanan kat Greenhouse by Muir ni memang terbaik laa!!
Kekna bagi 4.8 bintang out of 5!
Pandai founder ni cari tempat yang sesuai untuk makan dan berdiskusi.

Tapi yang paling best makan banyak-banyak pun tak apa sebab adanya Charletta Beauty Fiber Drinks ni.
Makan-makan, pastu pasti akan ada proses penghadaman & pencernaan yang cepat.
Sebab itulah pengguna produk ni tak ada masalah perut buncit.






Tuan belog.



Bergambar bersama-sama dengan blogger-blogger, founder dan team produk.
Blogger-blogger yang hadir pada hari itu ialah Sabby Prue, Cik Lily Putih dan Mimy Hamid.


Inilah founder produk Charletta Beauty Fiber Drinks, Cik Tia yang berbaju & bertudung hitam tu.
Perati laa betul-betul perut dia tu.
Flat aje.. Kalah perut Aishwarya Rai nih. Hihihi…



Eh, terselit lagi gambar tuan belog.
Masa ni perut tuan belog buncit sangat.







Tapi selepas menggunakan 5 sachets produk Charletta Beauty Fiber Drinks ni, perut Kekna dah kempis sikit.
Tak macam sebelum ini….
Testimoni Kekna sendiri, selepas beberapa jam minum Charletta Beauty Fiber Drinks ni, proses penghadaman dan pencernaan dalam badan Kekna menjadi makin lancar.
Orang kata, zassssssss cenggitu je semuanya keluar tak payah diteran-teran lagi dah.
Smooth je.
Takde masalah sembelit, takde masalah pembuangan tak lawas.
Paling best, takde rasa sakit perut pun.
Tau-tau terasa macam nak membuang. Hihi…


Bergambar sekali lagi bersama-sama dengan founder produk Charletta Beauty Fiber Drinks.

Sepanjang sesi review tu, Kekna dapat tahu bahawa produk Charletta ni adalah sangat bagus.
Sebabnya:-

1.       Produk ini Zero kolesterol
2.       Kesan seawal 7 hari
3.       Membantu mengekalkan berat badan ideal akibat pemakanan yang keterlaluan
4.       Supplement pelangsingan dan pencerahan
5.       Merawat kulit kusam serta mencerahkan kulit secara semulajadi
6.       Menyingkirkan plak dan lemak berlebihan dalam kolon sekaligus boleh membersihkan kolon kita
7.       Melancarkan sistem pencernaan serta merawat gastrik
8.       Tak perlu berlapar untuk kurus dan putih.
9.       Supplement yang lengkap untuk badan dan kulit.

Dan yang paling penting, produk ini mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan lab certified.

Produk ini juga tidak dijual di mana-mana toko jamu ye.
Ianya banyak dijual di klinik-klinik dan hospital, serta mendapat saranan daripada doktor-doktor untuk pesakit gastrik.
Sekaligus kat sini mengatakan yang produk Charletta adalah bagus untuk diminum ketika bulan Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi kerana ianya boleh menambah daya tahan diri daripada lapar dan dahaga.

Tambahan pulak, dah katanya supplement yang lengkap untuk pelangsingan dan pemutihan.
Raya dah dekat ni, of course la kita nak beraya dengan kulit yang cantik, flawless, glowing glowing gitu kannnn…

So, cepat-cepatlah dapatkan produk Charletta Beauty Fiber Drinks ini.


Untuk maklumat lanjut, boleh melayari laman facebook Charletta Official :


atau

Instagram

@CHARLETTAOFFICIAL

Atau hubungi

019-386 2557/ 012- 597 8177

Kita boleh KURUS, PUTIH dan SIHAT dengan Charletta Beauty Fiber Drink ini!


No comments: