Monday, August 8, 2016

Lunch dengan avengers

Salam readers...

Dah lama nau-nau tak lunch dengan geng avengers.
Yela, sebulan puasa, lepas tu raya pulak.
Memang takde masa pun nak jumpa.
Masing-masing pulak sibuk dengan kerja masing-masing.
Hari-hari mesti kerja berlambak.
Tak pernah habis...

So 2 minggu lepas kitorang lunch sekali.
Hahaha... lama punya kejadian baru nak update ye, Diana.
:p

Plan asal nak pergi makan jejauh tapi memandangkan lepas raya ni kewangan adalah so-so, maka marilah berjimat.
Jimat-jimat pun Secret Recipe jugak yang jadi pilihan. Hihihi...
Weh, SR sekarang makin mahal ohhh.
Tak padan dengan portion. Bagi Kekna laa.
Tatau la pulak bagi korang.
Tapi makan aje laa dah tekak teringin sangat.
Tak baik la pulak merungut-rungut lepas makan.
Benda dah jadi darah daging dah kann.... hewhew..


Kekna makan noodle in tomyam kung.
Favorite Kekna ni.
Tapi Kekna tak suke cendawan tu. 
Bau hanyir... huhu...
Banyak lak tu dia letak dalam tomyam ni.
Last last Kekna bagi semua cendawan tu kat Leen.
Leen kat DBKL. Hihihi....


Actually masa ni kitorang snap gambar banyak-banyak without Ekin.
Minah tu pergi toilet kejap.
Saje je la nak kenakan minah tu. Tangkap gambar banyak-banyak pastu send dalam group whatsapp.
Last-last tak sempat nak send dalam group, dah kantoi.
Cepat pulak minah tu balik dari toilet.... hihi..



Kami avengers bijjjes.
Uolss, bila lagi nak lunch sesama nih??
Time gaji nanti nak makan kat ner??

No comments: