Wednesday, October 12, 2016

Lunch @ Wondermama, Bangsar Village

Salam readers...

30 September lepas Kekna, Leen dan Ekin decided untuk lunch sesama.
As usual, Kekna ikut keputusan diorang je nak makan kat mana sebab Kekna tak kisah pun.
Leen yang decide nak makan kat Wondermama, Bangsar Village.
 

Sebelum tu Kekna ada hantar gambar ni kat mamat #exclusive.
Boleh pulak dia cakap comel.
Ni puji bebetul ke atau sekadar amik hati nih? t___t

Actually on that day Kekna tak sihat sangat.
Batuk-batuk dan demam.
Sebab tu tak berapa nak make up sangat. 
Tak kuasalah nak make up time sakit cenggitu.

Lagipun rasanya #exclusive ni tak suka Kekna make up sangat kot.
Pernah sekali dia tengok Kekna pakai lipstik merah.
Terus dia cakap, "Merahnya bibir!"
Pastu dia buat-buat terkejut.
-____-
Sejak dari tu, Kekna dah tak pakai dah lipstik merah.
Huhuh...

Ok, back to the story mory kite tadi....
Pukul 1 kitorang sampai kat Wondermama sebab mamat uber tu sesat kat masa nak amik kitorang kat Menara TM.
Ceshhhh....
Tapi takpe je... Kitorang kan cool.


 Gambar bertiga haruslah ada.
Takut si #exclusive tak caye pulak yang Kekna pergi makan dengan pompuan.
Dia tu bukannya leh kire sangat.
Jealous jugak wehhh...


Kekna makan ini. 
Tomyum fried rice.
Ekin pun order yang sama.



Leen order curry mee...
Macam sedap pulak nengoknye...

Kalau nak datang Wondermama ni, kena datang awal tau sebab selalu ramai orang kat sini.
Masa Kekna sampai pun, nasib baik kebetulan ada meja kosong.
Kalau tak, confirm kena tunggu kat luar dulu.

Sesapa yang belum pernah makan kat Wondermama, bolehlah riki-riki harga makanan kat sini ye.
Harganya quite pricey tapi berbaloi la dengan portion dan makanan pun sedap jugak.

Sila klik gambar untuk tumbesaran ye.... :)

 













Kekna ingatkan nak try pisang de goreng tu.
Tapi memandangkan Kekna batuk on that day, so baik simpan dulu hasrat tu.
Kang batuk jadi makin teruk, naya je.

Ok korang... Selamat mencuba makan di Wondermama ye.
Nyumssss...


No comments: