Friday, November 18, 2016

Busy nye dia

Salam readers...

Ohmaigodd! Lama gile tak update belog.
Tak sempat nak jenguk pun.
Bersawang dah blog ni siap ada labah-labah lagi ni...
Kekeke...

Kekna memang tak sempat nak jenguk blog.
Nak blogwalking pun tak sempat.
Kebizian melampau katanya.
Kerja datang bertimpa-timpa.
Balik rumah pulak terbongkang tido tak sedo diri.
Kalau tak tido pun, Kekna marathon drama-drama Melayu online.
Kekadang marathon tengok movie terbaru yang ada kat wayang.
Sejak-sejak ada unifi ni, semuanya online je uolss.
Jimat ngat ngat!
Plus takyah susah-susah nak menapak pergi panggung wayang.
Tengok online kat rumah lagi best.
Nak meniarap ke, nak berkuak lentang ke ape, semuanya boleh.

Kisah 2 minggu tak update...
Kekna biasa update kehidupan hari-hari kat FB dan wechat je.
Jadi rasa macam takde keperluan nak update kat blog ni.
Hahahah...
Tapi Kekna tetap sayangkan blog ni.
Jangan risau.
Kekna akan tetap update belog ni dari masa ke semasa depends on kelapangan Kekna...

Malam ni kalau takde aral melintang Kekna akan up 1 entri baru ok.


No comments: