Friday, January 13, 2017

Ber-sushi-an dengan Avengers

Salam readers...

Lamanya baru nak update belog ye.
Still takleh move on dengan entri Dolly Dim Sum yang super marvelesss tu. Hihi...

Ok ok. Meh la Kekna up 1 entri di hari Jumaat yang mulia ni.

By the time dapat gaji memang Geng Avengers akan berkumpul sama-sama untuk lunch sekali.
Yela, Kekna dah jarang-jarang dah jumpa diorang sekarang ni.
Nak-nak setelah beberapa isu sulit dan isu-isu merepek yang Kekna takleh cerita kat diorang.
Lagipun sekarang ni Kekna dah dapat bos baru.
Busy jugak la Kekna sebab nak kena arrange macam-macam.
Dah lama sangat dah Kekna tak balik on time.
Sekarang ni paling awal pun Kekna balik dalam pukul 6.
Bagi Kekna itu dah dikire lewat la tu sebab biasanya pukul 6 tu Kekna dah sampai rumah dah.. Hihi...

Tapi takpe.
Ate cari rezeki halal kan?
Lagipun selagi tak siap kerja, hati tak tenang ohhh.. huhuhu...

Ok, berbalik kepada cerita lunch dengan Avengers.
Diorang ni memang suka makan sushi.
So hari gaji tu kitorang pergilah makan kat Sushi Tei, NU Sentral.
Ni memang tempat makan favorite diorang.
Kekna ok je mana-mana pun. Ate easy going.


Kami...
Happy kan muka memasing...
Maunya tak happy. Gaji baru masuk kot.
Feeling kaya kejap. Hikhik...


Lawak betul Leen masa ni...
Kekna kena paksa suap takoyaki kat Leen.


Dia ni mesti request gambar pose ala-ala candid.


Kitorang ni kalau order memang tak reti nak order sikit-sikit... 
Mesti order banyak.
Pastu bila dah kenyang, mulalah diorang lantik sorang untuk jadi DBKL - tukang perabihkan makanan.
Biasanya Leen atau Ekin la yang jadi mangsanya. Hahaha...

Bila perut dah kenyang be like.... :-


Rasanya si Ekin ni yang snap gambar ni...
Ke Farid..? Ntah lupa dah.
Hahahah... Kuangjaq sangat kan.. :p

Yela, Kekna nak makan dengan Avengers pun tak senang.
Ade je pengacau yang sengaja hantar mesej banyak-banyak.
Nak tak nak memang kena balas.
Kalau tak gaduh la jawabnya.
Ku dah tak larat nak bergaduh hoiii.. Huhu...

Geng Avengers pulak duk terjeling-jeling je Kekna main mesej.
Kikiki....
Nak speku Kekna main mesej dengan bf lettew.

Welllll, iolss takde boifren ye. Titik.



No comments: