Monday, January 16, 2017

Lunch @ Madam Kwan, Bangsar Shopping Centre

Salam readers....

Selagi gaji tak habis, selagi tu la kitorang akan mengkokak sampai duit dalam akaun tu jadi semput...
Bukan avengers la kalau tak buat perangai cenggini.
Hujung bulan je, memasing ber krikkrikkrik sebab duit dah semput dalam account. Haha..

Tak puas makan kat Sushi Tei, diorang ajak lagi Kekna makan kat Madam Kwan, Bangsar Shopping Centre.
BSC ni tak jauh pun dari ofis Kekna. 
Tu yang kerap jugak datang sini untuk makan-makan tu...

Madam Kwan kat BSC ni agak cozy walaupun ramai orang.
Ambience pun cantik.
Kiranya untuk release stress sambil makan tu sesuai sangatlah.
So seperti biasa, kitorang snap snap laa...




Ni Kekna punya....


Ni Leen punya...


Ni Farid punya...


Dan ini pulak Ekin punya...


Makan simple je sebab motif utama nak berkumpul ramai-ramai je...

Yela, kan Kekna ada bagitau sekarang ni Kekna dah jarang jumpa diorang.
Terkilan pun ada...
Yela, sekarang ni Kekna kan busy. Dapat bos baru.
Banyak benda yang Kekna kena uruskan.
Plus ada isu-isu yang tak settle lagi.
Isu bodoh je sebenarnya.


Balik dari Madam Kwan, Kekna teruslah naik ke ofis....
Ekin, Leen dan Farid tu duk 1 ofis. Kekna je sorang duk ofis lain.

Tup-tup dapat gambar kat atas ni.
Kemain diorang ye....
Dah kenyang makan kat Madam Kwan, boleh pulak diorang menjamu dessert aiskrim pulak kat depan TMCC...
Hahahah...

No comments: