Friday, February 3, 2017

Wedding sepupu - Emi

Salam readers...

Actually ni cerita awal tahun aritu.
Minggu pertama tahun 2017.
Kekna dijemput untuk ke wedding sepupu Kekna di Zam Zam Grand Ballroom, Shah Alam.
Kak Long pun of course la dijemput sekali.
So Kak Long ajak Kekna join dia sekali.
 

Anak-anak sedara dah sama besar dengan mak sedara dah.


By the time Kekna sampai, mak-mak sedara yang datang dari kampung semua dah nak bertolak balik.
Diorang sampai awal lagi dah...


Sebelum diorang balik sempat jugaklah kitorang amik gambar beramai-ramai dengan pengantin.
 

Dengan sepupu sepapat perempuan yang hadir.
Gojes gojes kan kami?
Kekeke... #perasan
 

Buat kat dewan restoran arab, makanan yang dihidangkan pun makanan arab.
Nasi arab ada lauk kambing uolss!
Memang terbaekklah! Haha...


Ploless tak muka akak?
Iolls guna filter la uollss.. kekeke..
Hakikatnya sendu.
 

Anak beranak.
Dari kiri, gemuk, chubby, kurus. Hihi...
 

Fifi, Abang Zam dan Alia...
Dah macam laki amik gambar dengan bini tua dan bini muda pulak... Hihih..
 

 Alia malu-malu pulak bila abah dia nak bergambar berdua aje...


Kekna pulak sibuk berselfie dengan pengantin baru.
Emi is soo santekk on that day.
Kaler biru tu memang sesuai sangat dengan dia...

Btw, selamat pengantin baru buat emi dan suami!
Selamat menjalani kehidupan rumah tangga yang bahagia!

No comments: